Account verwijderen
Je account verwijderen is eenvoudig, direct en definitief.
Je kunt je Meu Radar-account op elk moment in de app verwijderen, zonder met iemand te praten. Wil je liever, of kun je niet inloggen, vraag het dan per e-mail.
Heb je een abonnement? Om niet verder te betalen, zeg je het op voordat je je account verwijdert: de betaling loopt via de App Store of Google Play, en je account verwijderen zegt het niet op. Op het verwijderscherm brengt de knop Abonnement beheren je er direct naartoe. Buiten de app: op iPhone via Instellingen › je naam › Abonnementen, op Android via Play Store › Betalingen en abonnementen › Abonnementen.
In de app
- Open Meu Radar en tik op je profiel.
- Ga naar Profiel bewerken (Editar perfil) en scrol naar Account verwijderen (Excluir conta).
- Typ je @ om te bevestigen. Voor je bevestigt, laat de app zien wat er verdwijnt.
- Tik op Verwijderen. Het account wordt direct verwijderd; er is geen wachttijd en geen weg terug.
Pad (in de app) Editar perfil › Excluir conta
Per e-mail
Kun je niet inloggen, schrijf dan naar contato@appmeuradar.com vanaf het geregistreerde e-mailadres of telefoonnummer en vermeld je @. We kunnen om een identiteitsbevestiging vragen voordat we verwijderen.
Verwijdering per e-mail aanvragen
We antwoorden binnen 15 dagen, zoals het privacybeleid voorschrijft. Verwijdering in de app is direct.
Wat er verwijderd wordt
Profiel, foto’s (openbaar en privé), Momenten, stories, likes, reacties, check-ins, plekgeschiedenis, SOS, volgers, ontmoetingen in de buurt, zoekopdrachten, bezoekers, gesprekken, toestellen en identiteitsverificatie.
Wat ook van iemand anders is, wordt geanonimiseerd: berichten die je stuurde blijven bij de ontvangers, zonder je naam („Verwijderd account”), en reviews van plekken verliezen hun auteur. Van je telefoonnummer blijft alleen een hash over, zonder identiteit en zonder termijn, voor het registratiequotum en fraudepreventie. Ook de kopie van het bericht vóór verbinden dat je stuurde, blijft tot 90 dagen bewaard, zonder je naam — voor de moderatie en voor het geval het wordt gemeld.
Ook de boekhoudkundige registratie van aankopen in de winkel blijft bewaard (product, prijs, valuta, winkel en datums), zonder je @ of iets anders dat jou identificeert. Die dient om afschrijvingen en terugbetalingen te controleren, en de wet verplicht ons die te bewaren; omdat ze niemand identificeert, wordt ze zonder termijn bewaard.
Bij de identiteitsverificatie verwijderen we je gegevens bij ons; alleen de registratie van de sessie blijft, zonder je @, om de uitgevoerde verificaties te tellen. De beelden (selfie, document en video) blijven bij Didit, het gespecialiseerde bedrijf dat de verificatie uitvoert, voor de bewaartermijn die bij Didit is ingesteld.
Ben je de enige eigenaar van een bedrijfspagina, dan sluit de pagina samen met je account — je kunt haar eerst overdragen aan een andere beheerder.
Neem je gegevens mee voordat je verwijdert
Onder Profiel bewerken › Mijn gegevens exporteren (Exportar meus dados) maakt de app een bestand met alles wat we over je hebben (profiel, berichten, Momenten, check-ins, zoekopdrachten, bezoeken) en een link die 7 dagen geldig is. Je kunt dit eens per 24 uur aanvragen.